ΤΟΥΒΛΑ

Τα παραδοσιακά μεγέθη τούβλων κατασκευασμένα εξολοκλήρου από άργιλο. Στεγάζουν για πολλές δεκαετίες τώρα τις χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας μαζί και τα όνειρα τους.

Η ανθεκτικότητα τους στο χρόνο, η ευκολία στη χρήση, τα αναλλοίωτα τους χαρακτηριστικά,  καθώς και το χαμηλό τους κόστος τα έχει κάνει το πιο προσφιλές δομικό υλικό στη χώρα μας

Thermobricks. Η νέα γενιά θερμομονωτικών τούβλων. Φτιαγμένα πάντοτε με τα ίδια ανόθευτα υλικά, χωρίς πρόσθετα χημικά αλλά σε νέα μεγέθη και διατομές. 

Τα Thermobricks διακρίνονται από μια σειρά χαρακτηριστικών που κάνουν τη χρήση τους στις οικοδομές αναγκαία ειδικά στη χώρα μας όπου οι κλιματολογικές συνθήκες χαρακτηρίζονται από μεγάλες μεταβολές.

Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά συμμορφώνονται πλήρως με τις Ευρωπαικές οδηγίες θερμομόνωσης 

Συμπαγή τουβλάκια τύπου ρουστικ. Εισαγονται από την εταιρεία μας και παράγονται από την Ισπανική εταιρεία Rusticos La Mancha. 

Τυγχάνουν ευρείας εφαρμογής αφου μπορούν μα χρησιμοποιηθούν επιμέρους για την επικάλυψη τοιχοποιίας ως μέρος διακόσμησης του χώρου σας ή και για την ολοκληρωτική δόμηση κτηρίου ως επικάλυψη τοιχοποιίας σε συνδυασμό με θερμομονωτικά τούβλα.